Αγαπητό μέλος,

σας ευχόμαστε μία όμορφη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, ευτυχία και πολλές όμορφες στιγμές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που και το 2018 πραγματοποιήσατε τις αγορές σας στην Oxford Company, παραμείνατε ενεργό μέλος στο Oxford Company Club και καταφέρατε να διατηρήσετε με την αξία των αγορών σας το δικαίωμα μόνιμης έκπτωσης 15%, του παλαιού προγράμματος.

Με την αρχή του νέου έτους θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, πως όλα τα μέλη που έχουν αποκτήσει το δικαίωμα μόνιμης έκπτωσης 15%, βάσει των όρων του προηγούμενου προγράμματος, θα διατηρήσουν το σχετικό τους προνόμιο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 και μέχρι τη λήξη αυτού μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει, όπως αναφέρονταν στους όρους του νέου προγράμματος, αγορές αξίας 500€ . Ενώ για τη διατήρηση του προνομίου αυτού από το 2020 και έπειτα θα πρέπει βάση των όρων να πραγματοποιήσουν αγορές 500€ και άνω, ανά έτος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Oxford Company Club και τα προνόμια του, μπορείτε να απευθυνθείτε:

-Στην ιστοσελίδα www.oxfordcompany.gr

-Στη χωρίς χρέωση γραμμή καταναλωτή 800 100 50 50 χωρίς χρέωση για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο ή στην τηλεφωνική γραμμή 2310-789090 Δευτέρα με Παρασκευή 8:30 με 16:30.

Στην ιστοσελίδα της Oxford Company, να σας υπενθυμίσουμε πως έχετε τη δυνατότητα με τον κωδικό της κάρτας μέλους σας, να βλέπετε τον αριθμό των διαθέσιμων πόντων σας και να ενημερώνετε τα στοιχεία του προφίλ σας.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα της OxfordCompany ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.oxfordcompany.gr

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην Oxford Companyκαι παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωτική πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση,

Oxford Company Club