ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πνευματικά Δικαιώματα
Εκτός συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων (πνευματικά και άλλα), όλο το περιεχόμενο που κάθε φορά περιέχεται στις ιστοσελίδες (ενδεικτικά: σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα και όλα εν γένει τα αρχεία), αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της Oxford Company και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

Το περιεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε χρήστη. Κάθε χρήστης δικαιούται να αποθηκεύσει μεμονωμένα ένα και μόνο αντίγραφο τμήματος του περιεχομένου των ιστοσελίδων για αυστηρά προσωπική του χρήση και χωρίς να διαγράψει τις ενδείξεις προέλευσής του.

Τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες τρίτων που μπορεί να εμφανίζονται στις σελίδες των ιστοσελίδων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την σχετική ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα.

Υποχρεώσεις των Χρηστών
Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση των ιστοσελίδων, υποκείμενοι εκτός των άλλων και στη νομοθεσία που αφορά τη μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση των ιστοσελίδων για:

   • Να προξενήσουν βλάβη σε ανήλικο.
   • Να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων (πχ πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας)
   • Να προσβάλουν την προσωπικότητα τρίτων (π.χ. συκοφαντικό, ρατσιστικό)
   • Να έρχονται σε αντίθεση με το νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη
   • Να παρενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.
   • Να παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου των ιστοσελίδων, να ζημιώσουν με οποιονδήποτε τρόπο, τη φήμη της Oxford Company ή τρίτων, να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου της Oxford Company, να εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στις ιστοσελίδες, ή να παρακάμπτουν τον έλεγχο της ταυτότητάς τους από την Oxford Company.
   • Να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από τον λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις, χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Oxford Company.
   • Να εγκαταστήσουν, προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιονδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα, σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες.
   • Να μην αποκαλύπτουν πληροφορίες δικές τους ή τρίτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των χρηστών ή τρίτων είτε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο (chats, messageboards), είτε κατά τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας των ιστοσελίδων που παρέχει δυνατότητα επικοινωνίας περισσοτέρων των δύο χρηστών.

    Σε κάθε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες Όρους χρήσης των ιστοσελίδων, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν την OxfordCompany για κάθε θετική και αποθετική της ζημία. Η μη ενάσκηση από την OxfordCompany των εκ των παρόντων Όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά.

Εξαίρεση Υποχρέωσης για Συνδέσμους Τρίτων Μερών
Η Oxford Company μπορεί να αναφέρει στην ιστοσελίδα της www.oxfordcompany.gr, ιστοσελίδες τρίτων στο Διαδίκτυο. Η Oxford Company δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία επιρροή στο σχέδιο και το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλα site, παρέχεται για τη διευκόλυνσή σας. Η Oxford Company δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται, (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.

Προσωπικά Δεδομένα
Η Oxford Company είναι Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και λαμβάνει υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα πολύ σοβαρά.

Η δήλωση εμπιστευτικότητας που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επεξηγεί ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε, πώς και πότε συλλέγονται, γιατί τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες προϋποθέσεις και για ποιους σκοπούς μπορεί κατά περίπτωση να δοθούν σε τρίτους. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες σας συλλέγονται ή χρησιμοποιούνται, η οποία δεν απαντάται στην παρούσα δήλωση εμπιστευτικότητας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο care@oxfordcompany.gr.

Tι Πληροφορίες Συλλέγουμε και πώς τις Χρησιμοποιούμε
Με την εγγραφή σας για άνοιγμα λογαριασμού, τοποθέτηση παραγγελίας, ή αποστολή ενός αιτήματος, συγκεντρώνουμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες από εσάς, για παράδειγμα το όνομά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνων σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για την αναγνώρισή σας ως πελάτη, για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, να σας παραδώσουμε τα προϊόντα, να διαχειριστούμε τις πληρωμές, να ανανεώσουμε τα στοιχεία του προφίλ σας στο αρχείο μας και γενικά τον λογαριασμό σας σε εμάς. Πιο συγκεκριμένα, να σας στέλνουμε πληροφορίες μέσω ταχυδρομείου, email, μηνυμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο, ή μέσω οποιονδήποτε άλλων ηλεκτρονικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών δικτύων, για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις μας, προσφορές και υπηρεσίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, έτσι ώστε να απευθυνόμαστε πιο προσωπικά σε εσάς.

Μπορεί επίσης κατά καιρούς να σας ρωτήσουμε για άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το μέγεθός σας, τις προτιμήσεις σας σε μια κατηγορία προϊόντων, την ηλικία σας, ή τις τυχόν ειδικές ημερομηνίες, όπως είναι τα γενέθλια, η ονομαστική σας εορτή, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Επιπρόσθετα, μπορεί να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, τις πωλήσεις και άλλες σχετιζόμενες με τη χρήση πληροφορίες που μπορεί να δώσουμε σε τρίτους κατά περίπτωση και για συγκεκριμένους σκοπούς. Στα στατιστικά αυτά στοιχεία δεν περιλαμβάνεται οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να σας ταυτοποιήσει προσωπικά.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις εσωτερικές μελέτες μάρκετινγκ και δημογραφικών, μαζί με μη προσωπικά δεδομένα για την ανάλυση και παρακολούθηση του καταναλωτικού προφίλ, ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να κατανοήσουμε τι μπορεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον για εσάς και τους άλλους πελάτες μας.

Επιδιώκουμε συνεχώς να είμαστε σύννομοι με τις απαιτήσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και κάθε ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, για να εξασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με ασφάλεια και επεξεργάζονται με τη θεμιτή και νόμιμη διαδικασία. Τα στοιχεία σας, διατηρούνται και ελέγχονται από την Oxford Company, Δημοσθένους 51, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, η οποία λειτουργεί ως ο ελεγκτής των στοιχείων για τους σκοπούς που φυλάσσονται. Παρακαλούμε καλέστε την Oxford Company, για κάθε πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία στο τηλέφωνο 2310 789090.

Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος της Oxford Company συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. O χρήστης της ιστοσελίδας δεν υποχρεούται να χορηγεί τα προσωπικά δεδομένα του.

Δικαιώματα Χρηστών
Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, όσο παραμένετε ενεργός πελάτης. Σε οποιοδήποτε χρόνο έχετε δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε τις ακόλουθες πληροφορίες: α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, β) τους σκοπούς επεξεργασίας και τους τυχόν αποδέκτες, γ) τη διόρθωση, ανανέωση ή διαγραφή των στοιχείων που τηρούνται στο αρχείο, καθώς και το δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για τα δεδομένα που σας αφορούν. Έτσι, μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, εάν συνδεθείτε στην ιστοσελίδα, «MYACCOUNT». Εάν επιθυμείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων ή τη διακοπή της επικοινωνίας για προωθητικούς λόγους, μπορείτε να στείλετε email στο care@oxfordcomany.gr, ή να επικοινωνήσετε με τη γραμμή καταναλωτή χωρίς χρέωση, 800 100 50 50, (Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-16:30. Οι χρήστες έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις του ν. 2472/1997, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Άλλα Άτομα που Μπορεί να Χρησιμοποιήσουν τις Πληροφορίες σας
Κατά περίπτωση μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με συγγενείς εταιρείες συμπεριλαμβανομένων και άλλων εταιρειών του ομίλου Oxford Company, franchisees, αδειούχους και επιλεγμένους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν λειτουργίες για λογαριασμό μας, καθώς και τη διενέργεια διαφημιστικών υπηρεσιών ή διαχείρισης των δεδομένων.

Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με άλλες εταιρείες που βοηθούν στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της Oxford Company, προκειμένου να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα παρέχουμε σε αυτές τις εταιρείες μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των υπηρεσιών τους και δεν θα επιτρέψουμε την χρήση των πληροφοριών αυτών για άλλους σκοπούς. Η χρήση των πληροφοριών, θα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε και να συμφωνείτε, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτους, επειδή οι απαιτήσεις του νόμου το επιβάλλουν, για την συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική διαδικασία, για τους σκοπούς μείωσης του πιστωτικού κινδύνου, για την πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης ή και προστασίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της περιουσίας της Oxford Company.

Αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Είναι πιθανό να ανανεώνουμε τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά διαστήματα. Η τροποποιημένη Δήλωση Απορρήτου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα τακτικά, για να ενημερώνεστε για τις αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δήλωση Ασφάλειας
Δυστυχώς η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που υποβάλλονται σ' εμάς και οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Παρόλα αυτά, μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας, για να αποτρέπουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, όπου είναι δυνατό.

Η ιστοσελίδα και οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης για την προστασία των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεδομένων. Η τεχνολογία SSL κρυπτογραφεί πληροφορίες παραγγελίας όπως το όνομά σας, η διεύθυνσή σας και τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Με την εγγραφή του στην ιστοσελίδα ο χρήστης συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία Oxford Company Α.Ε. ως υπεύθυνης για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει η Oxford Company για τη διενέργεια της επεξεργασίας κατ' εντολή και για λογαριασμό της.

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο.

Η Oxford Company δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία σας να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τους ανωτέρω όρους χρήσεως.