Αγαπητό μέλος,

σας ευχόμαστε μία όμορφη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, ευτυχία και πολλές όμορφες στιγμές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που και το 2018 πραγματοποιήσατε τις αγορές σας στην Oxford Company. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να σας δώσουμε μία 2η ευκαιρία να διατηρήσετε το δικαίωμα μόνιμης έκπτωσης 15% που είχατε αποκτήσει με το παλαιό πρόγραμμα και για το 2019, παρότι βάση των όρων του νέου προγράμματος δεν πραγματοποιήσατε αγορές 500€ , αλλά φτάσατε αρκετά κοντά!

Σας υπενθυμίζουμε όμως, όπως αναφέρονταν στους όρους του νέου προγράμματος πως για τη διατήρηση του προνομίου αυτού και για το 2020 θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αγορές 500€ και άνω, μέσα στο 2019, διαφορετικά χάνεται το προνόμιο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Oxford Company Club και τα προνόμια του, μπορείτε να απευθυνθείτε:

-Στην ιστοσελίδα www.oxfordcompany.gr

-Στη χωρίς χρέωση γραμμή καταναλωτή 800 100 50 50 χωρίς χρέωση για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο ή στην τηλεφωνική γραμμή 2310-789090 Δευτέρα με Παρασκευή 8:30 με 16:30.       

Στην ιστοσελίδα της Oxford Company, να σας υπενθυμίσουμε πως έχετε τη δυνατότητα με τον κωδικό της κάρτας μέλους σας, να βλέπετε τον αριθμό των διαθέσιμων πόντων σας και να ενημερώνετε τα στοιχεία του προφίλ σας.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα της Oxford Company ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.oxfordcompany.gr

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην Oxford Company και παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωτική πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση,

Ocford Company Club.