Αγαπητό μέλος,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που παραμείνατε ενεργό μέλος στο OxfordCompanyClub και καταφέρατε να διατηρήσετε με την αξία των αγορών σας το δικαίωμα μόνιμης έκπτωσης 15%, του παλαιού προγράμματος και για το 2019.

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, πως όλα τα μέλη που έχουν αποκτήσει το δικαίωμα μόνιμης έκπτωσης -15%, βάσει των όρων του προηγούμενου προγράμματος, θα διατηρήσουν το σχετικό τους προνόμιο και για το 2020 και μέχρι τη λήξη αυτού μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει, όπως αναφέρονταν στους όρους του νέου προγράμματος, αγορές αξίας 500€ μέχρι τη λήξη του 2019 . Ενώ για τη διατήρηση του προνομίου αυτού ανά έτος, θα πρέπει βάσει των όρων να πραγματοποιούν αγορές 500€ ετησίως.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το OxfordCompanyClub και τα προνόμια του, μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • Στην ιστοσελίδα www.oxfordcompany.gr
  • Στη χωρίς χρέωση γραμμή καταναλωτή

     800 100 50 50.              

Στην ιστοσελίδα της OxfordCompany, να σας υπενθυμίσουμε πως έχετε τη δυνατότητα με τον κωδικό της κάρτας μέλους σας, να βλέπετε τον αριθμό των διαθέσιμων πόντων σας και να ενημερώνετε τα στοιχεία του προφίλ σας.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην OxfordCompany και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωτική πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση,

Oxford Company Club