Αγαπητό μέλος,

σας ευχόμαστε μία όμορφη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, ευτυχία και πολλές όμορφες στιγμές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που και το 2019 πραγματοποιήσατε τις αγορές σας στην OxfordCompany, παραμείνατε ενεργό μέλος στο Oxford Company Club και καταφέρατε να διατηρήσετε με την αξία των αγορών σας το δικαίωμα μόνιμης έκπτωσης 15%, του παλαιού προγράμματος.

Πλησιάζοντας το τέλος του 2019 θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, πως όλα τα μέλη που έχουν αποκτήσει το δικαίωμα μόνιμης έκπτωσης 15%, βάσει των όρων του προηγούμενου προγράμματος, θα διατηρήσουν το σχετικό τους προνόμιο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 και μέχρι τη λήξη αυτού μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει , όπως αναφέρονταν στους όρους του νέου προγράμματος, αγορές αξίας 500€ έως τις 31/12/ του έτους 2019.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το OxfordCompanyClub και τα προνόμια του, μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • Στο e-mail marketing@oxfordcompany.gr
  • Στη χωρίς χρέωση γραμμή καταναλωτή

800 100 50 50.

Στην ιστοσελίδα της OxfordCompany, να σας υπενθυμίσουμε πως έχετε τη δυνατότητα με τον κωδικό της κάρτας μέλους σας, να βλέπετε τον αριθμό των διαθέσιμων πόντων σας και να ενημερώνετε τα στοιχεία του προφίλ σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην Oxford Company και παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωτική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Oxford Company Club